Referenties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
20 berichten.
Johny en Carine Johny en Carine uit Torhout schreef op 6 oktober 2018 om 12:19:
Wij trouwden in juli en zoals Jan beloofd had, deze trouwringen zijn echt comfortabel om te dragen. Je merkt niet dat je een ring om je vinger hebt. Dit verschil in ringen werd heel duidelijk uitgelegd echt professioneel. Het is veel aangenamer kiezen dan in een winkel waar je voortdurend wordt afgeleid. We voelden ons direct op ons gemak. Er is slechts één minpuntje, als je dit zo kan noemen: de keuze is overweldigend. Maar Jan heeft een heel goed systeem om je door die uitgebreide keuze te loodsen. Dank u om onze speciale dag, perfect te "omringen".
Julie & Bert Julie & Bert uit Mechelen schreef op 14 augustus 2018 om 18:43:
Wij zijn nét onze trouwringen gaan oppikken en werden opnieuw zeer warm onthaald. Twee maanden voor het huwelijk pas contact genomen en meteen verdergeholpen. We werden begeleid met een duidelijk jarenlange ervaring en zeer veel geduld. Qua prijs, zeer fair, qua kwaliteit absoluut de beste en 200% transparant naar de klant toe. Deze ringen gaan we ons hele leven kunnen dragen!
Anke Anke schreef op 28 juli 2018 om 21:34:
Een enorme keuze, zeer goede service en voordelige prijzen! Een aanrader!
Mathijs & Margot Mathijs & Margot uit Puurs schreef op 21 juli 2018 om 12:23:
We werden door Jan heel hartelijk ontvangen. Hij toonde ons een ruime collectie aan ringen en luisterde echt naar wat wij wilden. Hij hield rekening met ons budget. Jan kent zijn vak en maakte voor ons twee prachtige ringen! Wij zijn super tevreden en raden Perles d'Amour dan ook aan iedereen aan!
Ilse en Dries Ilse en Dries schreef op 3 mei 2018 om 19:39:
Zeer ruime keuze, voor elk wat wils! Erg veel kennis, iets wat bij gewone juweliers vaak lijkt te ontbreken... Jan is iemand die leeft voor z'n vak en dat voel je.
Maarten & Kathleen Maarten & Kathleen schreef op 25 april 2018 om 12:02:
Ontvangst was zeer vlot en aangenaam. Je krijgt voldoende tijd om een keuze te maken zonder enige druk. Echt een aanrader!
Marjan & Steven Marjan & Steven schreef op 29 april 2017 om 17:31:
Beste beslissing ooit! Vriendelijke ontvangst en uitgebreide uitleg. Geen druk, je kan rustig de tijd nemen om te kiezen en je krijgt bruikbaar advies wanneer je de ringen gaat afhalen. Correcte prijs dus aarzel niet en contacteer Jan voor een afspraak!
Antigone & Niels Antigone & Niels schreef op 20 april 2017 om 15:36:
Vlotte en heel persoonlijke service! Een 'ervaren rot' in het vak die je wegwijs maakt en zijn tijd neemt. We kunnen niet wachten tot onze trouwdag om onze ringen over onze vingers te schuiven...
Bob en Sandra Bob en Sandra schreef op 11 april 2017 om 17:18:
In 2009 hebben we onze trouwringen bij Jan gekocht. Dat was toen al een topservice. Nu , 8jaar later kwamen we terug bij Jan voor een kleine herstelling en was de service nog steeds op en top! Jan kende ons nog, wist met één blik van welke collectie onze ringen waren, maakte direct werk van onze vraag en dit alles met een brede glimlach en de nodige aandacht voor detail. Een echte vakman met het hart op de juiste plaats voor zijn stiel!
Anneleen Anneleen schreef op 6 juli 2015 om 12:56:
Zeer goede service. Jan neemt echt zijn tijd om zijn klanten volledig te informeren. Bovendien scherpe prijs. Top.
Sanne & Nick Sanne & Nick schreef op 2 juli 2015 om 14:29:
Onze ervaring met Perles d' Amour was uitstekend! Ruime keuze, goed advies, scherpe prijs, een snelle goede service en dit alles met een lach! Alles wat je wensen wil! Niets dan goeds over te vertellen. Doen!
Sophie & Kevin Sophie & Kevin schreef op 16 juni 2015 om 12:29:
Leuker dan kiezen in een juwelierszaak! De eigenaar neemt echt ruim de tijd om je zijn superuitgebreide collectie te laten zien en je op je gemak te laten kiezen. Hij is zeer ervaren en geeft je raad. We konden de ringen gaan afhalen op het vooraf afgesproken tijdstip, alles is vlot verlopen. Zeker een aanrader!
Dimi & Debbie Dimi & Debbie schreef op 7 mei 2015 om 21:07:
Een enorme keuze aan trouwringen. Zeer goed ontvangen. Een hele goede uitleg gekregen. Zeker een aanrader voor iedereen!!!
Kathleen Van Acoleyen Kathleen Van Acoleyen schreef op 7 mei 2015 om 19:44:
We wisten in het begin niet goed wat te verwachten, omdat het een iets ander concept is dan de gewone juweliers, maar....SUPERTEVREDEN! Heel veel keuze, zeer goede uitleg en fantastische service! 100% betrouwbaar! We kunnen het ten zeerste aanraden! Dimitri en Kathleen
Smits-Vinckx Smits-Vinckx schreef op 4 mei 2015 om 15:22:
Grote keuze aan trouwringen, voor ieders budget en stijl/smaak. Warm ontvangts, professionele uitleg en hulp bij uw keuze, neemt de tijd. Prijzen lager dan de meeste juwelierszaken met winkel. Wij hebben onze ringen sneller kunnen ophalen dan verwacht. Zeker een aanrader om langs te gaan!
Shana & Robin Shana & Robin schreef op 6 april 2015 om 11:24:
Veel keuze en een goede service! Wij zijn heel tevreden van onze aankoop. Shana & Robin
Ilse & Harry Ilse & Harry schreef op 24 maart 2015 om 10:48:
Vriendelijk ontvangst en uitstekende service. Je hebt er een zeer ruime keuze aan trouwringen, voor elk wat wils. Wij hebben er onze ringen gevonden en zijn zeer tevreden. Zeker een aanrader ! 🙂
Christel en Pol Christel en Pol schreef op 23 maart 2015 om 22:09:
Enorm veel keuze aan trouwringen, gezellig en vriendelijk ontvangst. Heel proffesioneel met veel ervaring. Een echte aanrader voor wie iets persoonlijks zoekt. Bedankt Jan!
jenny jenny schreef op 22 maart 2015 om 23:34:
Een goede ontvangst, En wij hebben er onze ringen gevonden. 🙂 Wij zijn tevreden.
Shirley Brosens Shirley Brosens schreef op 18 maart 2015 om 14:42:
Prachtige ring, schitterende service, kortom een absolute aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en eerlijk advies. Bedankt Jan!